Over ondertussen in India
HOE WERKT HET?In de tentoonstelling Sits in het Fries Museum zijn patches geplakt bij sommige projecten. Achter iedere patch zit een korte vertelling van een van de deelnemers in India. Ga met een eigen smartphone of tablet naar de website www.ondertusseninindia.nl en klik op een van de dansende patches om bij het verhaaltje terecht te komen. 

 OVER HET PROJECTOndertussen in India is een online alternatieve rondleiding door de tentoonstelling Sits in het Fries Museum. Vertellingen van Indiase Textiel-Factorij deelnemers zijn op de website samengebracht. Door middel van patches die in de expositie zijn geplaatst, kan de bezoeker een extra laag ontdekken. Een geluid of kijk uit India bij de tentoongestelde werken.  Om deze verhalen te verzamelen, reisde Saar Scheerlings begin 2017 naar India en bezocht verschillende deelnemers. Terug in Nederland, werkte ze samen met Lieselot Versteeg om de verzameling te verwerken tot deze tour.

 

 Later dit jaar, wanneer de Textiel Factorij ook exposeert in het Zuiderzeemuseum en Twentse Welle, wordt de website uitgebreid met meer vertellingen.  Ondertussen in India is een onderdeel van Textiel Factorij en mede mogelijk gemaakt met support van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie. 
                 LWD8911FM92